Om man vill leva mer miljövänligt och ta hänsyn till klimatet, ska man cykla mer och man kan även skaffa sig en elbil för att inte belasta miljön med några utsläpp. Skaffar man sig en elbil är det också viktigt med en korrekt laddbox för att ladda bilen. Då är en Easee laddbox ett perfekt alternativ för en snabb och effektiv laddning! Att även ta cykeln lite oftare till jobbet eller bara för att få motion och se utomhusvyer, är ett bra val för miljön då inte heller en cykel har några som helst utsläpp.

Fördelar med Easee laddbox och miljömedvetenhet

Genom att man väljer en elbil har man tagit ett stort steg mot en bättre framtid för jordens miljö. Det är också viktigt att man laddar elbilen med rätt typ av laddning för optimal säkerhet och en snabb laddning. En Easee laddbox från Tibber är därför ett givet val om man vill ha en laddbox som håller vad den lovar. En effektiv Easee laddbox av hög kvalitet är också uppkopplad till internet och känner av när elpriserna är som lägst. Då får man en prisvärd laddning med 50 % lägre elpris, samt även hjälp av kunnig personal som installerar laddboxen rätt. Miljömedvetenhet med andra transportmedel, som cyklar, är också en bra komplettering till utsläppsfri förflyttning.

Ta cykeln till jobbet när bilen laddar

Om man ska till jobbet på morgonen och man väljer att ladda bilen på morgonen med en Easee laddbox, kan man ta cykeln till jobbet. Fördelen med cyklar idag är inte bara ett miljövänligt alternativ utan även bra för motionen. Då cykling har många hälsofördelar, som att stärka muskler, ge frisk luft och motion, är en eller flera cyklar i hushållet ett bra val tillsammans med en miljövänlig elbil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *