Att ta bilen och resa runt i Sverige på härliga sommaräventyr med cyklar, betyder mycket frihet då en bil kan ta hela familjen långt. Det är dock viktigt ha en bra bilförsäkring om något skulle inträffa på vägen när man ska på bilsemester med cyklar. Det är också viktigt att se till så hela familjen har en bra livförsäkring och att hemmet är försäkrat när man åker iväg.

Jämföra försäkringar och få bästa alternativen!

När man planerar åka bil på en cykelsemester med familjen och vill köpa nya cyklar till resan, finns det smarta råd innan man köper cyklar till hela familjen. Det finns många cykeltyper att välja på som elcyklar, hybridcyklar, cyklar med många växlar eller till exempel terrängcyklar. Det är sedan lätt att kunna ta med cyklarna på en bilresa då man kan få tag på anpassade cykelhållare till bilen att hänga dem på. För att få en så trygg bilsemester med cyklar som möjligt måste bilen vara försäkrad, men hela familjen bör också ha trygga livförsäkringar. Det är viktigt att även hemmet ingår i en hemförsäkring när man beger sig iväg. Det kan bara svårt att veta vilken försäkring som passar bäst för ett flertal ändamål och då kan man genom smarta Insplanet, välja den försäkring som passar bäst!

Fördelaktiga onlinetjänster för val av försäkring

En smart onlinetjänst innebär inte bara att kunna välja mellan olika försäkringar. Genom att allt är samlat på ett och samma ställe, kan man jämföra priser och villkor som erbjuds innan man bestämmer sig vilken försäkring man vill ha till sig själv och resterande familjemedlemmar. Skulle något inträffa med de nya inköpta cyklarna, kan ett egendomsskydd genom en hemförsäkring täcka eventuella skador av cyklarna. I en hemförsäkring kan man också teckna en reseförsäkring när man är på vägarna med en försäkrad bil och nya cyklar. Skulle det vara så att hela familjen äger ett fritidshus dit man åker för att ta med sina cyklar, är en fritidshusförsäkring mycket viktig. En fritidshusförsäkring täcker upp för ersättning om det skulle uppstå en brand, att man får inbrott, skador av oväder, eller till exempel skador av vattenläckor från trasiga rör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.