Det finns en hel del att tänka på när studenten närmar sig för ditt barn, din släkting eller en vän. Vad ska du ge bort i present? Det finns många olika alternativ beroende på var den blivande studenten bor och vilka intressen som gäller. Läs mer om det här.

Om du känner dig helt vilse kan du surfa in på partykungen.se för att hitta en studentpresent bland deras stora sortiment. Här hittar du bland annat söta nallar, spel och olika sorters fickpluntor. Letar du efter något större ska du fundera över möjligheten att ge bort en cykel.

Cykla till universitetet

Universitetet är nästa anhalt för många studenter. De allra flesta har inte råd att köpa en bil under studietiden och i många studentstäder är det ont om plats. Då kan en cykel vara den perfekta presenten. I Skåne har Region Skåne länge satsat på utbyggnad av cykelvägar såväl inom städer som mellan städer. Detta är positivt både för klimatet och plånboken. Det är också en god idé att samtala med andra gäster om möjligheten att lägga ihop till en riktigt fin cykel som den blivande studenten kan ha stor nytta och glädje av i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *